Răul – considerat din punctul de vedere al Spiritului Cosmic

Category: Gandul ZileiOmraam Mikhael Aivanhov Comments: One comment

Omraam Mikhael Aivanhov

“Când observăm ce se întâmplă în lume, constatăm că nimic nu este cu adevărat bun, nici frumos: toate aceste dezordini, nedreptăți, mizerii, tragedii! Pentru Spiritul Cosmic nu există însă nici urââțenie, nici rău. Pentru Spiritul Cosmic, creația este o vastă armonie în care nu există nici o disonanță. Numai că, pentru a avea o asemenea părere despre lume, trebuie să o privești de foarte departe și de foarte sus.

Când pregătiți masa și curățați și tăiați aliementele, dacă aceste alimente ar avea o conștiință, ele nu ar înceta să se plângă de ceea ce li se întâmplă. Dar voi, care aveți o altă părere despre situație fiindcă știți ceea ce faceți, vă spuneți pur și simplu: „Eu pregătesc un fel bun de mâncare ce le va place tuturor.” Ei bine, acesta este punctul de vedere al Spiritului Cosmic despre evenimentele ce se petrec în lume.”

Omraam Mikhaël Aïvanhov

Autor: Omraam Mikhaël Aïvanhov

Gândul zilei de 17 decembrie

Recomandam urmatoarele articole:

Binele – este mereu mai puternic decât răul
Forțele răului – determină mereu trezirea unor forțe ale binelui
Răul – își extrage puterea din om
Răul – percepția ce o avem despre el este foarte relativă
Răul – ne vine mai mult din noi, decât de la alții

Tags:  ,

One comment to Răul – considerat din punctul de vedere al Spiritului Cosmic

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>