Dr. David R. Hawkins – Descoperirea prezentei lui Dumnezeu – non-dualitate devotionala

Category: David R. Hawkins Comments: One comment

David R. Hawkins

Stările subiective ale misticului au prezentat un mare interes dintotdeauna dar, din punct de vedere istoric nu au fost niciodată clarificate într-un asemenea grad precum sunt prezentate în această semiautobiografică lucrare, care oferă şi mijloacele prin care să identificăm rara apariţie a acestora, astfel fiind descrisă esenţa caracteristicilor Adevărului Spiritual.

Golită de doctrina ecleziastică sau sistemele de credinţă religioasă, pura esenţă a Adevărului Spiritual este revelată în puritatea sa cu o claritate nemaiîntâlnită. Devine clar că pentru “a cunoaşte” cu adevărat este “a fi” mai degrabă decât “a şti despre”. Motivul pentru care toate cărţile Dr. Hawkins încep şi se încheie cu “Gloria in Excelsis Deo!” devine evident.

david-r-hawkins-descoperirea-prezentei-lui-dumnezeu

A şasea carte din seria concepută de autor, “Descoperirea prezenţei lui Dumnezeu” aduce clarificări suplimentare despre  adevărata natură şi esenţa stării denumite “iluminare”. Cu toate că  pentru explicarea şi contextualizarea sa este necesară o cercetare a conştiinţei, această carte este în primul rând un manual pentru devoţii spirituali serioşi, revelând informaţii cunoscute doar acelora care au transcens eul pentru a atinge Realizarea Divină. Aceasta este calea interioară ce duce de la sine la Sine, iar descrierile stărilor progresive sunt dedicate iluminării cititorului.

Descoperirea prezentei lui Dumnezeu – non-dualitate devotionala a fost editată în România de catre Editura Cartea Daath

One comment to Dr. David R. Hawkins – Descoperirea prezentei lui Dumnezeu – non-dualitate devotionala

  • Monica Cojocaru  says:

    Inscriere informatii site

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>