O idee sublimă lasă ușa larg deschisă tuturor spiritelor luminii

Category: Gandul ZileiOmraam Mikhael Aivanhov Comments: No comments

Omraam Mikhael Aivanhov

“Când formați un număr de telefon, dintre milioane de persoane vă răspunde numai cea care posedă respectivul număr. Legăturile dintre toate ființele din univers ascultă de această lege. La fel cum o persoană vă răspunde când îi formați numărul, tot așa o anumită entitate intră în comunicare cu voi deoarece ați emis un gând ce vibrează la unison cu ea; se stabilește o legătură între voi și ființa sau locul asupra căruia gândul vostru s-a fixat.

Toți cei care au numai niște gânduri haotice și contradictorii sunt condamnați la niște întâlniri nefericite, deoarece intră în contact cu entități care corespund acestor gânduri. De aceea este foarte important să avem în minte o idee celestă, fiindcă ea va atrage în mod magic toate ființele și elementele care vor contribui la realizarea ei. O idee sublimă în minte este ca un panou ce anunță spiritele întunecate: „câine rău”, „ocupat”, „nu mai sunt locuri libere” și ele nu îndrăznesc să intre, fiind în schimb o ușă deschisă pentru toate spiritele luminoase.”

Autor: Omraam Mikhaël Aïvanhov

Gândul zilei de 9 ianuarie

Recomandam urmatoarele articole:

Fraternitatea – prin lucrarea noastră, noi atingem toate ființele receptive la această idee
Încercările – să acceptăm ideea că ele sunt utile evoluției noastre
O idee divină – o entitate ce ne modelează și ne hrănește
O SINGURA IDEE
Dumnezeu – se află și mai departe de ideea pe care lumina ne-o poate da despre El

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>