Principiul feminin – factor de împlinire

Category: Gandul ZileiOmraam Mikhael Aivanhov Comments: One comment

Omraam Mikhael Aivanhov

“Principiul feminin posedă cheile împlinirii în materie. Fie că este binele sau răul, principiul feminin este cel care împlinește. De fapt, femeia are ca rol aducerea pe lume a copiilor. Dar copiii pot fi și simbolul tuturor realizărilor din planurile psihic și spiritual. Oricare ar fi planul, fizic, psihic sau spiritual, există aceleași legi ce acționează.

Femeia este astfel construită încât emană din ea niște particule foarte subtile, o materie eterică ce poate folosi la încarnarea ideilor, a proiectelor, oferindu-le un corp. De aceea, fiecare femeie trebuie să devină conștientă de puterile ei și să hotărască la ce proiecte vrea să se asocieze. Mântuirea umanității depinde de orientarea pe care o vor lua femeile. La fel cum în planul arhetipurilor, din înalt, nu există decât o Femeie, Mama Divină, tot așa și toate femeile de pe pământ trebuie să se unească pentru a forma o singură femeie, o femeie colectivă care va aduce pe lume noua viață. Noua viață va veni pe lume datorită femeilor, a tuturor femeilor, fiindcă ele posedă materia în care ea se poate întrupa.”

Omraam Mikhaël Aïvanhov

Autor: Omraam Mikhaël Aïvanhov

Gândul zilei de 19 februarie

Recomandam urmatoarele articole:

Momentele de împlinire – să ne gândim să le împărțim cu întreaga lume
ÎMPLINIRE ȘI DESTIN
ÎMPLINIRE
ÎMPLINIREA IUBIRII
ÎMPLINIRE

One comment to Principiul feminin – factor de împlinire

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>