Principiul vieții – din noi, asupra căruia trebuie să ne concentrăm

Category: Gandul ZileiOmraam Mikhael Aivanhov Comments: No comments

Omraam Mikhael Aivanhov

“Principiul vieții și principiul morții se manifestă fără încetare peste tot în natură și, deopotrivă, în fința umană. De la formarea foetusului în pântecul mamei, principiul morții intră în luptă cu principiul vieții. Acțiunea sa este limitată la început, spiritul este cel care izbândește. Mai târziu, când a reușit să-și înfăptuiască proiectele sale în om, spiritul părăsește, încet-încet, corpul.

Tot ce se naște în natură trebuie să moară, este o lege. Este imposibil să învingem principiul distructiv, dar nu suntem obligați să ne supunem lui. Atunci când vine bătrânețea, când ne pierdem puterile și posibilitățile fizice, trebuie să ne spunem că nu există niciodată un moment mai prielnic să ne căutăm alte activități. Fiindcă există mereu alte lucrări și alte surse de bucurie pentru cel care știe să sape în sine pentru a face să țâșnească energiile spirituale, iar aceste energii sunt inepuizabile.”

Autor: Omraam Mikhaël Aïvanhov

Gândul zilei de 2 decembrie

Recomandam urmatoarele articole:

Principiul feminin – factor de împlinire
Singurătatea – îl amenință pe cel care nu știe să vadă Principiul divin la alții
Un principiu care iti va schimba viata!
Dumnezeu – a treia instanță
Sufletul universal – un exercițiu ca să ne legăm de el

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>