Muntele – simbol al ascensiunii noastre spirituale

Category: Gandul ZileiOmraam Mikhael Aivanhov Comments: 2 comments

Omraam Mikhael Aivanhov

“Dacă oamenii nu sunt capabili să meargă la munte cu o stare de spirit adecvată, ei deranjează entitățile pure și luminoase care îl populează. Astfel, într-o bună zi ele vor pleca în altă parte, acolo unde nimeni nu are un acces ușor. De îndată ce entitățile au părăsit aceste locuri, acestea își pierd caracterul sacru, ele nu mai sunt impregnate de forță spirituală; cei care le vizitează nu mai primesc nimic și se întorc acasă la fel de săraci și limitați ca înainte.

La ce ne folosesc atâtea strădanii să escaladăm pantele munților, dacă nu am înțeles că ascensiunea unor munți fizici este o imagine a ascensiunii unor munți spirituali?…Cel care urcă trebuie să simtă că se descotorosește de tot ce îl deranjează, îl îngreunează, până când simte ordinea divină introducându-se în el. El întâlnește liniștea, iar în această liniște el descoperă originea lucrurilor, el se unește cu acea Cauză Primordială, el se topește în oceanul luminii cosmice. ”

Autor: Omraam Mikhaël Aïvanhov

Gândul zilei de 22 decembrie

Recomandam urmatoarele articole:

Muntele – să regăsim în noi comorile ce le conține
Muntele – o legătură între pământ și cer
Defectele – ne eliberăm de ele reținându-le energiile ce le-am transmis
Frumusețea – legăturile ei cu bunătatea
Orgoliul și umilința – unul sărăcește, cealaltă îmbogățește

2 comments to Muntele – simbol al ascensiunii noastre spirituale

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>