Spiritul – să îl alimentăm acordându-i întâietate

Category: Gandul ZileiOmraam Mikhael Aivanhov Comments: No comments

Omraam Mikhael Aivanhov

Noi suntem situați între lumea inferioară și lumea superioară, și depinde de noi să ne decidem și să votăm pentru principiul divin, pentru spirit. „Dar, veți spune, de ce el nu se impune, fiind atotputernic?” Și focul este atotputernic, el poate arde totul, dar aprindeți o lumânare și observați cât de slabă este flacăra: ea se stinge la cea mai mică adiere.

Asemenea focului, spiritul este slab, iar dacă nu îl alimentați, el nu poate face nimic. Iată ce nu ați înțeles încă. Așteptați, bazându-vă pe atotputernicia spiritului, dar cum nu faceți nimic ca să îl lăsați să pătrundă în voi, evident, nimic nu se întâmplă. Spiritul este atotputernic în înalt, dar aici, pe pământ, el nu poate nimic atât timp cât nu îi oferiți condițiile indispensabile să se poată manifesta. Așadar, depinde de voi să precizați și să acordați întâietate spiritului.”

Autor: Omraam Mikhaël Aïvanhov

Gândul zilei de 8 ianuarie

Recomandam urmatoarele articole:

Muntele – simbol al ascensiunii noastre spirituale
Ședințele spiritiste – punere în gardă
Mireasma de sfințenie – degajată de ființele care au înfăptuit o adevărată lucrare spirituală asupra lor
Familia – o ajutăm, oferindu-i o hrană spiritual
„Pâinea cea de toate zilele” – simbol al hranei spirituale ce trebuie să o luăm zilnic

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>