Lecția de familie

Category: Dezvoltare spirituala Comments: 4 comments

Nu întâmplator, familie sunt purtătoare ale unui nume comun. Exista rude si membri de familie, pe care poate nu i-am întâlnit niciodată, sau poate ii cunoaștem foarte puțin, dar care poarta același nume ca si noi.

Numele de familie reprezintă lecția comuna pe care membri acesteia au ales sa o învețe împreuna. Nu de putine ori, aceste lectii sunt dificile si dureroase pana in momentul in care Reușim sa le acceptam ca fiind parte din viața noastră. Sunt multe metode prin care putem afla lecția familiei noastre, dar asta e o alta discuție.

Cunoașterea naturii acestei energii comune, poate aduce armonie in relațiile atât de pretioase care se nasc intr-o familie. Poate chiar sa vindece răni care apar, uneori din simplu fapt ca apartenenta la familie ne aduce foarte aproape unii de alții, situație in care toate defectele, toate Greșelile, toate imperfectiunile sunt văzute printr-o lentila de lupa, exacerbate de apropiere si repetiția întâlnirii cu ele. Înțelegerea lectiei pe care am ales sa o învățăm împreuna, ajuta de asemenea, la reducerea riscurilor de manifestare a bolilor genetice, prin constientizarea tipului de tensiuni pe care le exercita familia asupra membrilor.

Familia este un loc foarte interesant. De-a lungul liniei ancestrale se alipesc noi si noi membri, care au de învățat aceeași lecție.

Citeste articolul integral aici

Recomandam urmatoarele articole:
ISTORIOARA DESPRE TRUP, AVERE, FAMILIE SI PRIETENI, SUFLET
Despre blesteme…cu drag!
Naivitatea
Tu şi abundenţa
Urmează-ţi visul!

Tags:  

4 comments to Lecția de familie

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>