Familia universală – ai cărei membri suntem

Category: Gandul ZileiOmraam Mikhael Aivanhov Comments: 2 comments

Omraam Mikhael Aivanhov

“În mod individual, izolat, oamenii sunt slabi și lipsiți de putere. Puterea lor se bazează pe unitatea, pe armonia ce reușesc să le creeze între ei. De aceea, cât mai des posibil, gândiți-vă la această familie universală ce trebuie să o formați în ciuda diferențelor voastre de caracter, de temperament, de grad de evoluție, de mediu social, de activitate…Lăsați deoparte aceste detalii, ele nu au nici o importanță, ele nu joacă nici un rol în viața spirituală.

Întăriți în inimile voastre convingerea că, în ciuda tuturor divergențelor, sunteți toți niște membri ai acestei fraternități universale a cărei origine nu se află pe pământ, ci în lumea divină. O faptă, oricare ar fi ea, poate aduce niște rezultate binefăcătoare numai dacă oamenii sunt conștienți că trebuie să acționeeze nu ca niște indivizi izolați, ci ca niște membri ai unui corp colectiv al cărui cap se află în înalt, în Cer.”

Omraam Mikhaël Aïvanhov

Autor: Omraam Mikhaël Aïvanhov

Gândul zilei de 21 august

Recomandam urmatoarele articole:

Lecția de familie
ISTORIOARA DESPRE TRUP, AVERE, FAMILIE SI PRIETENI, SUFLET
Gesturile – dimensiunea lor magică. Să nu salutăm pe cineva având un vas gol
Să-ți iubești familia – să mergi să te îmbogățești pentru ea în lumea divină
Viața universală – în acest sens trebuie să lucrăm

2 comments to Familia universală – ai cărei membri suntem

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>