ASUMAREA REALITĂȚII

Category: Dezvoltare spirituala Comments: One comment

asumarea realitatii

De ne băgăm capul în pământ asemeni unui ștruț, crezând că ne putem eschiva ascunzându-ne la infinit de realitatea pe care nu vrem să o acceptăm și s-o confruntăm, prin asumarea adevărului ce-l purtăm în inimi – nu înseamnă că durerile și rănile sufletești ne iertare, sau provocate prin victimizare, auto învinuire, auto pedepsire și neasumarea lecțiilor de viață, vor dispare.

A ne ascunde de propria realitate
– înseamnă a ne nega sinele și a ne trăda iubirea, prin neprețuire, neasumare și frici – fără să înțelegem că, astfel, nu facem altceva decât să ne condamnăm la suferințe și la pierderea din vedere, a autenticelor noastre valori și daruri, ce le purtăm în inimi și le-am primit de la viață.

Până când nu ne vom iubi suficient de mult, pentru a ne ierta de nevoia de a ne induce suferința, de a o sădi și răspândi în sufletele celor din jur sau de a o provoca prin învinure, agresivitate și ne iertare – traumele și fantomele trecutului, fricile, falsitatea măștilor ce le purtăm și minciunile pe care le rostim – ne vor urma oriunde ne-am ascunde și oricât am îcerca să fugi de asumarea lor.

Până când cauzele rănilor noastre sufletești nu vor fi iertate și vindecate, și până nu vom învăța să ne iertăm și să iubim – legile karmice și fizice ale Universului ne vor împovăra prin neîmpliniri și consecințe nedorite – condamnându-ne la retrăirea traumelor și a durerilor auto induse sau provocate.

Autor: Sandor Kasza
Facebook: https://www.facebook.com/kastimisoara

Recomandam urmatoarele articole:
REALITATEA PE CARE O IUBIM
Supranaturalul – mai real decât realitatea
Slăbiciunile – sunt în realitate niște forțe ce le putem mobiliza
Adevărata realitate – o întâlnim numai în lumea sufletului și a spiritului
Dr. David R. Hawkins – Sinele, Realitate si Subiectivitate

One comment to ASUMAREA REALITĂȚII

  • FRICA ASUMĂRII  says:

    […] urmatoarele articole: – ASUMARE – ASUMAREA VIEȚII – ASUMAREA REALITĂȚII – ASUMAREA LUMINII – ASUMAREA […]

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>