FRICA ASUMĂRII

Category: Dezvoltare spirituala Comments: One comment

frica asumarii

Neputința asumării se naște pe fondul ne iubirii și a experienței suferinței – din teama abandonului, a respingerii, a pedepsei și a ne iubirii.
Atunci când alegem să ne hrănim prejudecățile și convingerile limitative, în detrimentul adevărului inimi, a iubirii și a bucuriei de a fi – frica, negativitatea, ostilitatea, însingurarea și eschiva asumării consecințelor vieții, devin temnițe ale sufletului, în labirintul întunecat al minții.

Pentru a ne elibera inima și sufletul, din temnița întunecată a fricilor, a ostilității, a suferinței și a neîmpăcărilor minții, va trebui într-un final să ne regăsim încrederea de sine și credința în valorile binelui – asumând prin iubire și prețuire, calea iertării, a blândeții și a toleranței față de erorile celor din jur .

Autor: Sandor Kasza
Facebook: https://www.facebook.com/kastimisoara

Recomandam urmatoarele articole:
ASUMARE
ASUMAREA VIEȚII
ASUMAREA REALITĂȚII
ASUMAREA LUMINII
ASUMAREA IUBIRII

One comment to FRICA ASUMĂRII

  • A judeca bine – înainte de orice lucrare  says:

    […] – DESPRE JUDECĂȚI ȘI VINDECARE – Valoarea ființelor și a lucrurilor – criterii pentru a le judeca – DESPRE JUDECATA MINȚII ȘI FALSITATE – NEVOIA DE A AVEA DREPTATE – FRICA ASUMĂRII […]

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>