Viața spirituală – practica ei nu ne scutește de toate problemele

Category: Gandul ZileiOmraam Mikhael Aivanhov Comments: 2 comments

Omraam Mikhael Aivanhov

“Să nu vă închipuiţi că Cerul, încântat că v-a văzut devenind credincioşi unui cult religios sau unei mişcări spirituale, vă va uşura existenţa și vă va reduce încercările. Nu, ca oricare materialist, vă veţi ciocni de toate greutăţile vieţii. Dar continuaţi să avansaţi, ştiind că în loc să vă descurajați, încercările ce le aveţi de înfruntat vă vor purifica și vă vor întări, fiindcă aţi învăţat o modalitate mai bună de a le considera.

Acceptând un învăţământ spiritual, săracul nu va deveni bogat, ignorantul nu va fi un savant, bolnavul, un om sănătos, cel slab, un om puternic, iar cel dispreţuit sau necunoscut nu va primi onoruri şi glorie. Iată-vă preveniţi. Se poate ca la un moment dat să vă simţiţi chiar mai rău decât înainte. De ce? Pentru că noua viaţă care începe să circule în voi face mai întâi curăţenie, şi câte tulburări apar! Așa cum este de dorit să vă decideţi să daţi o mai bună orientare vieţii voastre, cu atât mai mult trebuie să ştiţi dinainte că această hotărâre va produce în voi ceva deranj. Altfel, neînţelegând ce vi se întâmplă, vă veţi reîntoarce la vechea voastră viaţă, şi totul va trebui luat de la început.”

Autor: Omraam Mikhaël Aïvanhov

Gândul zilei de 8 iulie

Recomandam urmatoarele articole:
Sănătatea – să găsim mai întâi mijloacele de a întări viața din noi
Timpul – în viața spirituală nu trebuie luat niciodată în considerare
VIATA TA E O OPERA DE ARTA
TREZIRE LA VIAȚĂ
Apa – un sprijin pentru viața noastră spirituală

2 comments to Viața spirituală – practica ei nu ne scutește de toate problemele

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>