Universul – un edificiu la a cărei construcție putem participa

Category: Omraam Mikhael Aivanhov Comments: No comments

Omraam Mikhael Aivanhov

Gândul zilei de miercuri 12 noiembrie 2014

“Fiecare ființă umană face parte din marele corp al naturii și trebuie să facă efortul de a trăi în armonie cu el. Chiar dacă se percepe ca o entitate individuală care își are propria viață, ea aparține unui ansamblu, și problema ce se pune este de a împăca exigențele vieții sale personale cu acelea ale vieții colective. Fiecare individ este deosebit, Inteligența Cosmică și-a dorit această diversitate de creaturi și nu trebuie să încercăm să le nivelăm. Fiecare are dreptul de a se manifesta cu diferențele sale, cu originalitatea sa, însă trebuie să se se armonizeze cu Întregul.

Întregul cu care trebuie să ne armonizăm nu este numai cel al colectivității umane: dincolo de ea, noi suntem legați de regnurile naturii cât și de colectivitățile cosmice în sânul cărora avem, ca ființe raționale, un rol important de jucat. În fiecare zi trebuie să devenim conștienți că participăm la construcția acestui edificiu care este viața cosmică în care sunt incluse toate creaturile, îngerii, arhanghelii,… până la Dumnezeu-Însuși. Fiindcă Creația nu este desăvârșită, ea este mereu în curs de construcție.”

Autor: Omraam Mikhaël Aïvanhov

Recomandam urmatoarele articole:
Respiraţia, cheie a ritmurilor din Univers
Legile universului
Creierul- trebuie să îl menținem lucid pentru a putea primi adevărurile esențiale ale vieții
Omraam Mikhael Aivanhov – Iubirea si sexualitatea
Binah, Hohmah, Kether – regiuni pe care șarpele nu le poate atinge

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>