„Tu însă, când te rogi, intră în cămara ta” – comentariu

Category: Gandul ZileiOmraam Mikhael Aivanhov Comments: No comments

Omraam Mikhael Aivanhov

“„Tu însă, când te rogi, intră în cămara ta și, închizând ușa, roagă-te Tatălui tău, Care este în ascuns.” Cum să înțelegem această cameră ascunsă despre care vorbește Iisus?…

Când omul reușește să creeze în sine liniștea și pacea, când simte nevoia de a exprima iubirea sa Domnului, când vrea să I se împărtășească, el se află deja în camera sa secretă. Vă întrebați unde se află această cameră?…Ea poate fi în inimă, ea se poate afla în intelect, în suflet…În realitate, ea reprezintă un nivel de conștiință ce ați reușit să îl atingeți. De exemplu, meditați asupra unei probleme de ordin spiritual ce o considerați dificil de rezolvat. Pătrundeți profund în voi înșivă pentru a găsi un răspuns, iar după o vreme, începe să se facă, încet-încet, lumină…Ce s-a întâmplat? De unde vă apare această înțelegere? Spiritul vostru o poseda, dar conștiința voastră nu se ridicase, încă, la acest nivel. Așadar, iată sensul cuvintelor lui Iisus: când se roagă, când meditează, omul se închide într-o cameră secretă, la adăpost de agitație și zgomot, iar acolo el primește niște revelații.”

Autor: Omraam Mikhaël Aïvanhov

Gândul zilei de 9 decembrie

Recomandam urmatoarele articole:

Rugăciunile – să le adresăm mai degrabă unor entități a căror sarcină este să se ocupe de oameni
Suferința – să ne rugăm numai ca ea să ne ajute să creștem
Rugăciunea – o întâlnire a sufletului nostru cu Spiritul Cosmic și a spiritului nostru cu Sufletul Universal
Rugăciunea – are la bază o știință ce se referă la structura universului
Rugăciunea – ne proiectează lângă Dumnezeu și îngerii săi

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>