Spiritul – o regiune inatacabila in om, oricare ar fi imprejurarile

Category: Gandul ZileiOmraam Mikhael Aivanhov Comments: No comments

Omraam Mikhael Aivanhov

Gândul zilei de 8 mai

Oricare ființă umană care se încarnează pe pământ are neapărat de corectat niște greșeli, niște datorii de plătit, ceea ce se numește karmă. Astfel, mulți Inițiați, mulți sfinți și profeți au lucrat, au suferit pentru a îndrepta niște greșeli comise în încarnările anterioare! Aceasta nu împiedica însă ca sufletul și spiritul lor să trăiască în splendoarea divină, pentru că, în ciuda obstacolelor, a adversităților, ei se străduiau să păstreze contactul cu lumea divină.

Măreția unei ființe constă în faptul că ea nu-și pierde niciodată conștiința existenței în sine a unei regiuni inaccesibile tulburărilor și atacurilor, spiritul ei, unde se poate refugia pentru a-și continua munca. De îndată ce ea a reușit să se înalțe până acolo, chiar asaltată de karmă, ea se simte deasupra, mereu deasupra. Karma dorește să o îngrădească? Ea se eliberează. Ea vrea să o întunece? Ea rămâne în lumină… Ea își continuă lucrarea în ciuda tuturor opreliștilor.”

Autor: Omraam Mikhaël Aïvanhov

Recomandam urmatoarele articole:
O intrebare fundamentala in dezvoltare personala si spirituala
DESPRE CALEA TREZIRII CONȘTIINȚEI SPIRITUALE (Partea I-a)
DESPRE CALEA TREZIRII CONȘTIINȚEI SPIRITUALE (Partea a II-a)
Pâinea – simbol al hranei spirituale
Cuvinte de intelepciune pentru fiecare zi. Un calendar spiritual

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>