Soarele – modelul nostru

Category: Gandul ZileiOmraam Mikhael Aivanhov Comments: One comment

Omraam Mikhael Aivanhov

Gândul zilei de 6 iunie

“Luați ca model soarele care răspândește lumina, căldura și viața. Veți spune că ne putem găsi alte modele: un savant, un artist, un filosof, un erou, un sfânt, un Maestru Spiritual, iar ei par mult mai accesibili decât soarele! Desigur, veți fi fără îndoială influențați de calitățile și virtuțile lor. În realitate, vă va lipsi însă mereu ceva: chiar dacă luați ca modele pe cei mai mari Maeștri ai omenirii, nu veți avea nici cu ei imaginea adevăratei perfecțiuni.

Imaginea perfecțiunii este soarele; dacă îl veți lua ca model, în această dorință de a lumina, de a încălzi și a însufleți asemenea lui creaturile, vă veți schimba în profunzime. Lumina, căldura și viața voastră nu le vor egala niciodată pe cele ale soarelui, este evident, dar numai dorința de a le dobândi vă va proiecta în regiunile celeste unde veți face minuni. Dorința de a dărui lumina, căldura și viața soarelui vă va face pe voi înșivă mai luminoși, mai călduroși, mai vii.”

Autor: Omraam Mikhaël Aïvanhov

Recomandam urmatoarele articole:
Natura – un adevărat templu al Domnului în care soarele este preotul
Iubirea – o energie ce coboară din Cer, și care trebuie să se întoarcă la Cer
Gravitația pământului în jurul soarelui – aplicație a acestei legi în viața noastră interioară
Mandala – cercul sacru
Iluminarea: Adevarul despre acest nou “taram promis” al spiritualitatii

One comment to Soarele – modelul nostru

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>