Religia – se găsește, mai întâi, în viață

Category: Gandul ZileiOmraam Mikhael Aivanhov Comments: No comments

Omraam Mikhael Aivanhov

“Vreți să fiți mai însuflețiți? Vreți ca viața voastră să devină mai intensă în vibrațiile sale, în emanațiile sale? Printre zecile de metode ce vi le pot oferi, rețineți cel puțin una. Conștientizați întreaga viață din jurul vostru, peste tot în natură, dar și la oameni. Salutând persoanele întâlnite, încercați să simțiți scânteia vieții divine ce locuiește în ele, mulțimiți-le pentru tot ce ele vă dau sau fac pentru voi, uneori chiar fără să știți. A fi viu înseamnă să ne încântăm mereu, să vedem mereu ființele și lucrurile din jurul nostru, de deasupra noastră, ca întâia oară.

Viața este legătura cea mai puternică ce ne unește cu Dumnezeu, și chiar dacă este posibil să găsim religia în biserici, ea se află, mai întâi, în viață. De aceea, noi trebuie să întreținem o legătură conștientă cu manifestările sale cele mai puternice și mai frumoase. Iar acest studiu despre viață îl urmăm milioane de ani, fiindcă ea este o știință fără sfârșit, ceea ce o face atât de captivantă. De îndată ce am început, simțim că nu ne vom putea opri niciodată.”

Autor: Omraam Mikhaël Aïvanhov

Gândul zilei de 3 septembrie

Recomandam urmatoarele articole:

Religia solară – va realiza Împărăția lui Dumnezeu
Religia – trebuie să ia în considerare toate activitățile umane
Ospățul divin – condiție de îndeplinit pentru a fi admiși
Drogurile – sentimentul libertății pe care îl dau este iluzoriu
Legea Domnului – este înscrisă în inima omului

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>