Puterile regeneratoare se află în noi – o cauză infimă este suficientă pentru a le trezi

Category: Gandul ZileiOmraam Mikhael Aivanhov Comments: No comments

Omraam Mikhael Aivanhov

Gândul zilei de 16 septembrie

“Un prieten mi-a povestit că, într-o zi în care s-a simțit deznădăjduit, a plecat la țară. La uun moment dat, el s-a așezat pe o stâncă și a zărit într-o deschizătură mică câteva fire de iarbă. El le-a privit îndelung și s-a întrebat cum au putut să crească în astfel de condiții. deodată, în timp ce le privea, ceva s-a însuflețit în el. El nu înțelegea cum vederea acelor câteva fire de iarbă i-au putut alunga dezamăgirea.

În realitate, nu era iarba însăși, ci el care, privind-o, a înfăptuit fără să știe această schimbare în suflet. Toate puterile regenerative se află în noi, și este nevoie uneori de o cauză infimă pentru a le trezi. Ființele, lucrurile, tot ce există în natură ne poate ajuta. Se întâmplă ca aceasta să se producă independent de conștiința și voința noastră. Depinde însă de noi să conștientizăm acest fenomen, fără să așteptăm ca un eveniment exterior să ne vină din întâmplare în ajutor.”

Autor: Omraam Mikhaël Aïvanhov

Recomandam urmatoarele articole:
[audiobook RO] Eckhart Tolle – Puterea Prezentului
[audiobook] Eckhart Tolle – Puterea Prezentului
DESPRE PUTEREA CONȘTIINȚEI
[E-Book] Bob Doyle – Urmeaza-ti pasiunea, descopera-ti puterea
Bashar – Puterea alegerii

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>