Privirea – dimensiunea sa magică

Category: Gandul ZileiOmraam Mikhael Aivanhov Comments: No comments

Omraam Mikhael Aivanhov

“Priviţi un chip, un obiect, un peisaj…Sunteţi conştienţi de ceea ce se petrece atunci în voi?…V-ați gândit cât de vast, de profund, de semnificativ este faptul de a privi? El pare simplu, fără nimic misterios, dar încercați să îl studiaţi mai bine şi veţi descoperi că el are o dimensiune magică.

Vă uitați la un obiect… Din acea clipă, acel obiect reprezintă un pericol ce vă pândește sau o fericire ce vă așteaptă. Aceasta depinde de natura sa, de forma sa, de radiaţiile sale, şi deopotrivă de starea voastră interioară, fiindcă întreaga voastră fiinţă tinde să preia forma, dimensiunile şi calităţile acelui obiect. În interior, în planul psihic, în mod conştient sau nu, începeți să vă asemănați cu ceea ce priviţi. Este o lege naturală, biologică. Iar de această lege bine înţeleasă şi aplicată în mod conştient depinde posibilitatea voastră de a evolua, de a vă perfecţiona. Așadar, obişnuiţi-vă să priviţi tot ceea ce este frumos, armonios, luminos, perfect.”

Autor: Omraam Mikhaël Aïvanhov

Gândul zilei de 7 septembrie

Recomandam urmatoarele articole:
NIMENI ALTCINEVA NU TE POATE SALVA
INVATATORI AUTENTICI
ADEVARATA AUTORIATATE A INIMII TALE
ABUNDENTA
IMPARTASIREA BOGATIEI

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>