Practicile spirituale – în ce condiții ne deschid curenților celești

Category: Omraam Mikhael Aivanhov Comments: No comments

Omraam Mikhael Aivanhov

Gândul zilei de luni 10 noiembrie 2014

“Toate practicile spirituale prescrise de religii au ca funcție să pregătească ființele să primească în bune condiții curenții și mesajele Cerului. Fie că este vorba despre rugăciuni, prosternații, abluții, post, aceste practici nu au în realitate decât o importanță relativă. Esențial este ca acela care se supune să fie hotărât să facă o lucrare interioară de clarificare, de purificare, pentru a-și deschide inima, intelectul, sufletul și spiritul față de influențele din înalt.

Cel care nu este conștient de necesitatea de a înfăptui această lucrare, ar face mai bine să părăsească practicele spirituale, fiindcă va deveni un pericol pentru sine și pentru ceilalți: singura observație a ritualurilor contribuie numa a-i crea iluzia că este cinstit, un purtător de cuvânt, un instrument al Cerului. Am văzut oameni devenind călăii familiilor lor sau chiar ai poporului lor. Numai cel care a exersat îndelung purificarea gândurilor și a sentimentelor sale întreținând doar lumina în intelectul său și iubirea în inima sa, este capabil să audă și să transmită ceva din lumea divină.”

Autor: Omraam Mikhaël Aïvanhov

Recomandam urmatoarele articole:
Sentimentele sunt uşa către inimă
DESPRE CONSECINȚELE VIEȚII
Eckhart Tolle – Touching the Eternal – 6CD [RO]
Iubire, înţelepciune şi adevăr (Gura, urechile şi ochii)
Eckhart Tolle – Sfaturi #02

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>