Pământul – să îl considerăm numai ca locul lucrării noastre

Category: Gandul ZileiOmraam Mikhael Aivanhov Comments: One comment

Omraam Mikhael Aivanhov

“Mulți oameni se agaţă cu disperare de această existenţă, nesocotind faptul că viaţa lor nu se opreşte la ceea ce numim convențional moarte. Ei sunt în stare să comită chiar tot felul de crime pentru a trăi. Ei contractează astfel nişte datorii karmice ce vor trebui plătite într-o încarnare viitoare. În vreme ce, discipolul unei Şcoli Iniţiatice are o altă filosofie. El îşi spune uneori: „Este o corvoadă să trăieşti pe pământ unde eşti limitat, batjocorit, agresat, chinuit, zdrobit.” El mai ştie însă că se află aici pentru a înfăptui o lucrare şi a-şi îndrepta greşelile trecutului. Atunci el acceptă, gândindu-se că la sfârşitul lucrării va putea trăi liber în spaţiu și în lumină.

Iată adevărul cunoscut de spiritualişti. De aceea, chiar dacă ei ştiu că adevărata viaţă se află în altă parte, ei sunt convinşi că au ceva de realizat pe pământ. Restul le este indiferent, atât timp cât nu au pus totul la punct, cât timp nu au îndeplinit lucrarea încredinţată de Cer. Ei nu se întreabă dacă preferă să trăiască sau să moară, ei doresc numai să-şi înfăptuiască lucrarea. Dar de îndată ce ea este terminată, ei pleacă foarte bucuroşi, ştiind că pământul nu este un loc de care merită să te ataşezi.”

Autor: Omraam Mikhaël Aïvanhov

Gândul zilei de 31 martie

Recomandam urmatoarele articole:
Piscurile munților – pun în legătură pământul cu cerul
Lucrarea creației – noi am venit pe pământ ca să participăm la ea
Pământul – în planul fizic, ca și în planul spiritual, el încolțește numai semințele ce i le oferim
Pământul spiritual – în care, asemenea sămânței, sufletul uman este destinat să încolțească
Adevărata lucrare – să ne consacrăm energiile pentru venirea Împărăției lui Dumnezeu pe pământ

One comment to Pământul – să îl considerăm numai ca locul lucrării noastre

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>