Nerecunoștința ființelor – cum să nu suferim

Category: Gandul ZileiOmraam Mikhael Aivanhov Comments: One comment

Omraam Mikhael Aivanhov

“Nu suntem mereu recompensați pentru binele ce l-am făcut, dar acesta nu trebuie să fie un motiv de regret că l-am făcut. Ați ajutat material pe cineva, apoi, într-o zi, descoperiți că el nu merita ajutorul vostru: nu numai că nu este recunoscător, dar el stârnește și niște intrigi împotriva voastră. Evident, sunteți tentați să povestiți peste tot decepția voastră. Nu este o atitudine bună. Dacă vă veți plânge, regretând că ați acționat bine, veți pierde acest merit. Este scris în înalt că trebuia să primiți o recompensă, iar acum, povestind că ați fost decepționați, înșelați, ștergeți acest bine.

Chiar dacă oamenii nu se arată recunoscători și se poartă urât cu voi, închideți puțin ochii și iertați. Astfel, veți crește, iar ceea ce ați pierdut vi se va înapoia mai târziu însutit. Orice vi s-ar face, să nu vă rătăciți în niște reglări de conturi. Lăsați Cerul să se pronunțe în favoarea voastră: aceasta se va întâmpla neapărat într-o zi.”

Omraam Mikhaël Aïvanhov

Autor: Omraam Mikhaël Aïvanhov

Gândul zilei de 23 iulie

Recomandam urmatoarele articole:

Neliniștile și suferințele – cum să scăpăm de ele. Exemplul păsării
Suferința – acceptată din iubire emană un parfum
Suferința – să ne rugăm numai ca ea să ne ajute să creștem
Suferințele – în ce sens se poate spune că ele vin de la Dumnezeu
SUFERINȚA DIN IUBIRE

One comment to Nerecunoștința ființelor – cum să nu suferim

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>