Mireasma de sfințenie – degajată de ființele care au înfăptuit o adevărată lucrare spirituală asupra lor

Category: Gandul ZileiOmraam Mikhael Aivanhov Comments: No comments

Omraam Mikhael Aivanhov

“Expresia „mireasmă de sfințenie” ce o auzim uneori are un sens. Există niște sfinți, niște Maeștri Spirituali care au înfăptuit o asemenea lucrare asupra lor înșiși încât din corpurile lor psihice se degajă adevărate parfumuri. Aceste parfumuri sunt primite de entitățile luminoase din lumea invizibilă care se grăbesc să le respire. În anumite cazuri, se poate întâmpla ca unele persoane foarte sensibile să simtă aceste parfumuri ce emană din sufletul lor.

Aceste parfumuri emană și din sufletul ființelor care au învățat să-și accepte și să-și depășească suferințele. De câte ori, la cea mai mică decepție, încercare sau nedreptate, îi auzim pe oameni plângându-se sau strigând revoltați! Această suferință ce ei o resimt poate fi comparată cu arsura de la foc; dar, cel care o acceptă în mod conștient, păstrând tăcerea, știind că prin răbdarea și iubirea sa este pe cale să-și purifice o materie în el, va produce și niște parfumuri în sufletul său. De aceea, a ști să suferi este una dintre cele mai mari cunoașteri care există, una dintre cele mai înalte manifestări ale iubirii.”

Autor: Omraam Mikhaël Aïvanhov

Gândul zilei de 21 noiembrie

Recomandam urmatoarele articole:

Lucrarea de creație – asupra propriei noastre materii
Lucrarea – care întărește și însuflețește
Fraternitatea – prin lucrarea noastră, noi atingem toate ființele receptive la această idee
Sensul vieții – îl găsim numai după o lungă lucrare asupra noastră înșine
Lucrarea spirituală – acțiunea spiritului nostru asupra materiei

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>