Materia – asupra căreia lucrează gândirea noastră pentru a-i da niște forme

Category: Gandul ZileiOmraam Mikhael Aivanhov Comments: One comment

Omraam Mikhael Aivanhov

Gândul zilei de 20 noiembrie

“Spuneți că vă rugați, că meditați, dar știți cu adevărat în ce constă lucrarea gândului?… În noi și în jurul nostru există o materie subtilă, dar neorganizată, o materie care nu a primit încă niște forme. Asupra acestei materii gândul nostru are niște puteri, și depinde de noi să o considerăm ca un fel de aluat de modelat și să lucrăm asupra ei, pentru a deveni niște creatori în lumea frumuseții, a armoniei și a luminii.

Desigur, tot ceea ce facem, creăm, construim în planul material este important; dar infinit mai importante sunt creațiile noastre psihice, și despre aceste creații, care sunt deopotrivă niște entități vii, Cerul ne va cere socoteală. Fiindcă nu își stăpânesc gândul, mulți oameni populează spațiul cu niște entități dăunătoare care propagă peste tot cearta și haosul! Dimpotrivă, discipolul conștient de puterile gândului său, încearcă să producă numai niște entități ce vor aduce peste tot pacea, lumina și iubirea.”

Autor: Omraam Mikhaël Aïvanhov

Recomandam urmatoarele articole:
Omraam Mikhael Aivanhov – 1969.12.25 – Discipolul trebuie sa-si incalzeasca propria materie (a doua nastere)
Morții – cum să acționăm ca să le păstrăm prezența
Misiunea ființei umane – să lucreze pe pământ cu mijloacele Cerului
Pământul – capacitatea sa de a absorbi și a transforma resturile. Un exercițiu
Spiritul și materia – nu trebuie niciodată să le considerăm în mod separat

One comment to Materia – asupra căreia lucrează gândirea noastră pentru a-i da niște forme

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>