Masa – o ceremonie magică ce ne cere să ne supraveghem stările interioare

Category: Gandul ZileiOmraam Mikhael Aivanhov Comments: No comments

Omraam Mikhael Aivanhov

Gândul zilei de 14 ianuarie

“O masă este o ceremonie magică: hrana ce ne pătrunde în organism se va transforma nu numai în sănătate, în forță, dar și în iubire și lumină. Așadar, trebuie să vegheați să nu vă așezați la masă în orice stare interioară. De câte ori nu ați constatat că, hrănindu-vă într-o stare de iritare, de griji, nu v-ați mai regăsit apoi liniștea ore în întregi? De ce? Fiindcă prin gândurile și sentimentele voastre ați influențat negativ hrana, iar ea vă întreține apoi stările negative.

Totul este sacru în viață, totul are un sens. Inteligențele naturii au pregătit hrana cu scopul de a întreține în noi viața. Dacă introduceți în hrană niște vibrații nocive, veți plăti într-un fel sau altul această neglijență și lipsă de respect. Starea interioară în care vă hrăniți se înregistrează undeva în organismul vostru, iar de această stare depinde sănătatea voastră fizică și spirituală.”

Autor: Omraam Mikhaël Aïvanhov

Recomandam urmatoarele articole:
Omraam Mikhael Aivanhov – 1969.07.13 – Linistea la masa. Viata la Bonfin
Haine și bijuterii – dimensiunea lor simbolică
Liniștea – oferă niște condiții favorabile pentru lucrarea gândului
Ambianța – importanța sa pentru dezvoltarea noastră spirituală
DESPRE PIERDERI ȘI RESENTIMENTE

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>