Limitele interioare – trebuie să căutăm mereu să le respingem

Category: Gandul ZileiOmraam Mikhael Aivanhov Comments: One comment

Omraam Mikhael Aivanhov

“Cel mai descurajant lucru la oameni este că ei acceptă să ducă o viață limitată. Este normal să fie bolnavi, nefericiți, ei nu-și închipuie o altfel de viață. Desigur, nimeni nu se poate sustrage în totalitate unor limitări impuse de natură, dar le putem amâna, nu suntem obligați să devenim mereu niște prizonieri sau victime. Este posibil să ne prelungim unele stări de bine, niște condiții propice, dar și să întârziem apariția unor stări negative… numai că, pentru aceasta, trebuie să credem cel puțin că este posibil!

Din nefericire, atunci când îi observăm pe oameni, vedem că ei se comportă ca și cum ar fi hipnotizați, ca și cum s-ar fi tras o linie în fața lor, spunându-li-se: „Nu veți merge mai departe!” Iar ei cred, acceptă această limitare ca pe o situație normală. Ei însă nu se cunosc; ei nu-și conștientizează toate resursele, toate puterile așezate de Creator în ei, și se împotmolesc. De acum înainte, să se străduiască să-și depășească limitele, și vor constata că pot mai mult decât își închipuie.”

Autor: Omraam Mikhaël Aïvanhov

Gândul zilei de 15 decembrie

Recomandam urmatoarele articole:
LIMITA IUBIRII
O viata fara limitari
Brandon Bays – Libertatea este eliberarea potentialului tau nelimitat
Îngerul la dreapta sa și demonul la stânga sa – simboluri ale celor naturi ale ființei umane
Virtuțile dezvoltate de om – îl luminează și îl ocrotesc după moarte

One comment to Limitele interioare – trebuie să căutăm mereu să le respingem

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>