Libertatea de mișcare – ea depinde, în mod fizic și psihic, de vigilența noastră

Category: Gandul ZileiOmraam Mikhael Aivanhov Comments: 2 comments

Omraam Mikhael Aivanhov

“Când vă simțiți îngrijorați, tulburați, reacționați, împiedicați-vă gândul să urmeze această pantă negativă, prindeți-l și obligați-l să se reîntoarcă la acea regiune de lumină și pace din voi ce se află la adăpost de frământări. Dacă nu sunteți vigilenți, nu veți ști până unde vă va putea duce o stare de furie, de frică, de ură, de descurajare.

Priviți un trapezist sau un acrobat: el evoluează liber, cu atâta ușurință! Totuși, câtă muncă a depus să reușească! Această libertate de mișcare îi vine din faptul că a învățat să nu se lase influențat de unele elemente străine ce l-ar face să-și piardă concentrarea și i-ar grăbi căderea. Atunci, și voi, ca să vă mențineți la înălțimi, țineți-vă conștiința la adăpost de agitații. La cea mai mică alertă, asigurați-vă cu tărie că gândul vostru nu se îndepărtează de regiunile luminii și ale liniștii interioare.”

Autor: Omraam Mikhaël Aïvanhov

Gândul zilei de 8 noiembrie

Recomandam urmatoarele articole:
LIBERTATE SI AUTORITATE
LIBERTATE PRIN SPIRIT
Libertatea – omului depinde de gradul său de evoluție
Libertatea – nu o cucerim fugind de greutăți
ABUNDENȚĂ

2 comments to Libertatea de mișcare – ea depinde, în mod fizic și psihic, de vigilența noastră

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>