Izvorul vieții – să rămânem legați mereu de el

Category: Gandul ZileiOmraam Mikhael Aivanhov Comments: No comments

Omraam Mikhael Aivanhov

“Pentru că Dumnezeu nu v-a ocrotit, fiindcă El a lăsat ca răul și cei răi să biruiască, vreți să vă războiți cu El, iar în conștiința voastră vă separați de El. Înțelegeți însă că, reglarea conturilor cu Domnul nu duce la nimic, cu excepția pierderii a încă ceva prețios. Dacă vi se întâmplă aceasta, nu vă rămâne decât să întoarceți, spunând: „Doamne, eu am crezut că mă pot separa de Tine, că mă pot lipsi de Tine, dar eu sunt de două ori nefericit. Iartă-mă.”

Atât timp cât nu înțelegeți că nimic nu trebuie să vă despartă de Dumnezeu, nu veți face decât să adăugați mizeria spirituală la suferința voastră morală și fizică. Rupând legătura voastră cu Izvorul Vieții, cu iubirea și lumina, vă veți lipsi de ceea ce vă susține, vă hrănește, vă inspiră. Să nu uitați niciodată că acest izvor curge și în voi: el este cel ce vă hrănește sufletul și spiritul.”

Autor: Omraam Mikhaël Aïvanhov

Gândul zilei de 3 aprilie

Recomandam urmatoarele articole:
Viața – formele și manifestările ei sunt infinite
Viața – este întreținută în noi de entitățile care populează universul
Lucrarea fizică – utilitatea sa pentru viața spirituală
VIAȚĂ
Viața – se reînnoiește fără încetare

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>