Iubirea pentru o creatură – este durabilă numai dacă, prin intermediul ei, ne putem lega de Creator

Category: Gandul ZileiOmraam Mikhael Aivanhov Comments: No comments

Omraam Mikhael Aivanhov

Gândul zilei de 10 septembrie

“Vă gândiți să vă legați pe viață de un bărbat sau o femeie. Dacă vreți ca iubirea voastră să fie durabilă, să știți că există o regulă de respectat. Ce înseamnă aceasta? Că în inima voastră, în sufletul vostru, trebuie să acordați întâietate Domnului, Ființa tuturor ființelor, lumina universului, distribuitorul tuturor bunurilor. Apoi, vă puteți alege pe cel sau cea din care vă veți face un însoțitor sau o însoțitoare de viață.

Adevăratul spiritualist, fie el bărbat sau femeie, îl pune mai întâi în sine pe Creator ca izvor de iubire, de înțelepciune și de adevăr. Apoi, el caută creatura care este cea mai capabilă să îl mențină în legătură cu El. Când a găsit-o, el face din ea colaboratoarea, inspiratoarea sa, simțiind că există ceva în ea ce îl apropie de Izvor, că ea este o mesageră care îi vorbește despre lumea divină. Astfel, el este sigur că nu-și va pierde niciodată iubirea.”

Autor: Omraam Mikhaël Aïvanhov

Recomandam urmatoarele articole:
Dușmanii – ne ferim de ei prin iubire
Iubirea – precauții de luat pentru a o păstra
Fericirea – cum să o găsim în iubire
Iubirea de sine – conștiința propriei demnități de fiu al Domnului
Iubirea – ca stare superioară de conștiință

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>