Încercările – să nu așteptăm să se producă pentru a căuta mijloacele de a le înfrunta

Category: Gandul ZileiOmraam Mikhael Aivanhov Comments: One comment

Omraam Mikhael Aivanhov

Gândul zilei de 6 noiembrie

“Nimic din ceea ce posedăm, nici una dintre ființele la care ținem, nu ne aparțin cu adevărat și definitiv. În orice clipă riscăm să le pierdem, iar atunci când le pierdem, noi suntem obligați să facem apel la toate forțele din noi ce ne vor ajuta să suportăm această pierdere. Aceste forțe se află în credință, iubire, dezinteres, umilință, sacrificiu, și trebuie să le trezim în noi în mod conștient pentru ziua în care vom avea cu adevărat nevoie de ele.

Când totul le merge bine, este greu să îi convingi pe oameni că ar trebui să se concentreze asupra esențialului, pentru a fi pregătiți în ziua în care încercările vor apare. Fiindcă ele vor veni, este sigur, nimeni de pe pământ nu este scutit. Așadar, de ce să așteptăm să ajungem în mizerie, să fim bolnavi sau necăjiți, pentru a face apel la forțele spiritului? Dacă sunteți deja bine înarmați, nu numai că le veți depăși, dar veți ieși întăriți din ele.”

Autor: Omraam Mikhaël Aïvanhov

Recomandam urmatoarele articole:
A mulțumi Cerului – cel mai eficace mijloc pentru a depăși încercările
Cele patru elemente – și încercările ce le corespund
Divinitate – o vom descoperi la alții numai dacă știm să o facem să trăiască în noi
A pasi dincolo de frica
A le da forta celorlalti

One comment to Încercările – să nu așteptăm să se producă pentru a căuta mijloacele de a le înfrunta

  • Tatiana  says:

    Un articol scurt, dar atat de cuprinzator. Intr-adevar, toti vom avea la un moment dat pierderi in viata, fie temporare, fie permanente. Doar noi le putem recupera sau doar noi putem trece peste ele intr-o maniera in care regretul sa fie mascat. Totul are un sfarsit, deci pentru orice ne-am zbate, e ceva ce tine doar de momentul de atunci si de viitorul apropiat.
    Multumesc mult pentru articol, aveam nevoie de asa ceva!

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>