Încarnarea – ne învață din nou pe fiecare ceea ce nu am trăit în profunzime

Category: Gandul ZileiOmraam Mikhael Aivanhov Comments: No comments

Omraam Mikhael Aivanhov

“Atunci când omul părăsește pământul, nu numai că el trebuie să-și lase toate posesiile materiale, dar și tot ce i-a fost dat în alte domenii, fie de oameni, fie din cărți, se șterge deopotrivă, exceptând faptul când el l-a verificat, l-a experimentat, l-a trăit în profunzime. Iar când el revine în încarnarea următoare, el trebuie să învețe din nou totul cu destule dificultăți. Chiar dacă el poate vorbi sau scrie despre diferite subiecte, nu înseamnă că le cunoaște cu adevărat și va trebui să o ia de la început.

Priviți: oamenii se căsătoresc, ei au copii, și mulți se simt deopotrivă neputincioși și pierduți în fața acestor împrejurări, ca și cum le-ar fi abordat pentru întâia oară. Și totuși, de câte ori pe parcursul reîncarnărilor lor s-au confruntat cu aceste situații! Dar cum ei nu au încercat niciodată să-și aprofundeze rolurile și responsabilitățile de soți, de soții sau părinți, este ca și cum le-ar descoperi pentru întâia oară; și ei fac niște prostii, ei suferă…”

Autor: Omraam Mikhaël Aïvanhov

Gândul zilei de 27 martie

Recomandam urmatoarele articole:

Următoarea încarnare – lucrare de înfăptuit pentru a o ameliora
Fiecare încarnare – trebuie să ne pregătească pentru următoarea
Reîncarnarea – o aplicație a legii cauzelor și a consecințelor
Omraam Mikhael Aivanhov – 1966.12.11 – Ciclul Reincarnarea – Dovezi ale reincarnarii in Evanghelii (B)
Omraam Mikhael Aivanhov – 1966.12.11 – Ciclul Reincarnarea – Dovezi ale reincarnarii in Evanghelii (A)

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>