Ghid spiritual – este foarte dificil să-ți asumi această sarcină

Category: Gandul ZileiOmraam Mikhael Aivanhov Comments: No comments

Omraam Mikhael Aivanhov

“Cel care vrea să progreseze cu adevărat pe calea divină încearcă să rămână în umbră cât mai mult timp posibil. Nu numai că el nu iese în față, dar nici nu se grăbește să fie împins de alții care au recunoscut în el o autoritate spirituală. Ca să accepți rolul de ghid spiritual trebuie să fii foarte bine înarmat psihic și foarte bine protejat, ceea ce necesită mai multe încarnări de disciăplină și strădanii.

Nimic nu este mai dificil decât să îi ghidezi pe oameni în viața lor psihică. Cel care nu este suficient pregătit va întâlni numai greutăți și va primi niște lovituri. Ceilalți cer prea mult de la el, și cum nu este în stare să răspundă exigențelor lor, el este expus mereu criticilor, reproșurilor, chiar amenințărilor: viața sa devine un infern. mai mult decât orice altă responsabilitate, cea de ghid spiritual cere o pregătire îndelungată.”

Omraam Mikhaël Aïvanhov

Autor: Omraam Mikhaël Aïvanhov

Gândul zilei de 1 octombrie

Recomandam urmatoarele articole:

Un Maestru Spiritual – singura sa obligație: să ne ghideze pe calea luminii
GHIZI SI GURU ADEVARATI
A TOCI TAISUL SABIEI
Intelectul – limitele sale
Ajutorul Domnului – îl vom găsi în noi

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>