Gândurile – niște entități vii și active

Category: Gandul ZileiOmraam Mikhael Aivanhov Comments: 2 comments

Omraam Mikhael Aivanhov

“Un gând este o ființă vie și, în regiunea sa, cu materialele subtile din care este constituit, el posedă mari puteri. Nesocotirea acestui adevăr le aduce oamenilor multe dificultăți și încercări. Ei nu observă, ei nu simt că gândul lor lucrează, că el construiește sau distruge; astfel, ei își permit să gândească orice, oricum, apoi ei sunt uimiți de ceea ce li se întâmplă.

Fiecare gând al nostru este o entitate vie, de aceea trebuie să vă supravegheați ca să proiectați cele mai bune gânduri, niște gânduri pline de iubire, de bunătate, de lumină, de pace. Aici începe adevărata cunoaștere: în conștiința că un gând este o ființă reală. Chiar dacă nu le putem nici vedea, nici auzi, cu atât mai mult să le atingem, toate gândurile, oricât de slabe și nesemnificative ar fi, acționează ca niște creaturi vii.”

Autor: Omraam Mikhaël Aïvanhov

Gândul zilei de 25 ianuarie

Recomandam urmatoarele articole:
Momentele de împlinire – să ne gândim să le împărțim cu întreaga lume
Hrana – influența exercitată de gândurile și sentimentele noastre asupra ei
A saluta – persoanele întâlnite, cu gândul de a le face bine
Gândul – trebuie să se impună senzației în clipele de oboseală și descurajare
Gânduri și sentimente – cum acționează fără știrea noastră

2 comments to Gândurile – niște entități vii și active

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>