Ființele umane – să ne bucurăm zilnic de toate bogățiile pe care ele le reprezintă

Category: Gandul ZileiOmraam Mikhael Aivanhov Comments: No comments

Omraam Mikhael Aivanhov

“Oare sunteți încântați și mulțumiți zilnic Cerului fiindcă există pe pământ milioane de femei și bărbați înzeestrați cu atâtea calități diferite și talente atât de mari? Închipuiți-vă toate aceste creaturi pe care nu ați avvut încă ocazia să le cunoașteți, gândiți-vă la ele, bucurați-vă numai la ideea că ele există și că le veți întâlni într-o zi, exprimându-le admirația voastră.

Da, învățați să vă bucurați la gândul că există atâți bărbați și atâtea femei. Să nu așteptați ca fericirea să vă vină numai de la cel sau cea de lângă voi. Cei mai mulți dintre voi îmi vor spune că preferă să aibă pe cineva alături de ei. Desigur, eu înțeleg, dar nici o femeie nu poate reuni singură toate bogățiile tuturor femeilor, și nici un bărbat, bogățiile tuturor bărbaților. Așadar, gândiți-vă la toate ființele minunate care populează pământul și vă veți simți satisfăcuți.”

Omraam Mikhaël Aïvanhov

Autor: Omraam Mikhaël Aïvanhov

Gândul zilei de 19 iulie

Recomandam urmatoarele articole:

De la dinozaur la pasăre – analogie cu evoluția ființei umane
Îngerul la dreapta sa și demonul la stânga sa – simboluri ale celor naturi ale ființei umane
Apa – cele două procese ale purificării sale: analogii cu ființa umană
Toamna – corespondența sa în existența umană
Ființa umană – la granița dintre lumea superioară și lumea inferioară

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>