Fericirea – cum să o găsim în iubire

Category: Gandul ZileiOmraam Mikhael Aivanhov Comments: No comments

Omraam Mikhael Aivanhov

Gândul zilei de 18 iulie

“Oamenii asociază de cele mai multe ori fericirea cu iubirea. Dar mulți recunosc în final că această fericire a fost de scurtă durată! De ce? Fiindcă ei nu au știut cum să-și păstreze iubirea.

Pentru a găsi fericirea în iubire, trebuie să înțelegeți că ea nu depinde de posesia fizică a unei ființe, nici măcar de legătura afectivă ce vă unește una de cealaltă. Adevărata iubire o puteți gusta numai în acel ceva subtil care, printr-un bărbat, o femeie, vă leagă cu întregul univers, cu frumusețea florilor, a pădurilor, a izvoarelor, a soarelui, a constelațiilor. Să nu vă grăbiți să înlăturați distanța fizică ce vă separă de cel sau cea iubită, altminteri veți pierde toată această lume subtilă în care ați simți trăind și palpitând întreaga natură; vă va rămâne numai latura fizică, prozaică, și nu aici veți găsi fericirea.”

Autor: Omraam Mikhaël Aïvanhov

Recomandam urmatoarele articole:
DESPRE NEFERICIRE
DESPRE FERICIRE
Fericirea – nu depinde de condițiile exterioare
BUCURIA ESTE FERICIREA CARE VINE DIN INTERIOR
FERICIREA TE FACE SĂNĂTOS

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>