Bătrânețea – perioadă în care ne bucurăm de roadele strădaniilor noastre

Category: Gandul ZileiOmraam Mikhael Aivanhov Comments: No comments

Omraam Mikhael Aivanhov

“În general, îmbătrânirea este considerată ca o încercare. Este adevărat că devine neplăcut să ne pierdem, încet-încet, modalitățile fizice și intelectuale ce le posedam până în atunci, fiindcă totul devine tot mai greu. În realitate, bătrânețea poate deveni însă cea mai bună perioadă a vieții. Pentru cei care în timpul tinereții și în perioada maturității au hrănit un înalt ideal, multe lucruri se ameliorează în timpul bătrâțneții: înțelegerea, luciditatea… Cum să explicăm aceasta? S-ar spune despre corpurile subtile că nu ascultă de aceleași procese ce se referă la corpul fizic. Picioarele, ochii, urechile persoanelor vârstnice, și într-o oarecare măsură creierul încep să le trădeze, dar viața sufletului și a spiritului lor devine din ce în ce mai mare și îmbelșugată. Ca și cum ele s-ar bucura, în sfârșit, de roadele strădaniilor depuse.

Așadar, pregătiți-vă, gândiți-vă să vă îmbogățiți interior cât sunteți încă tineri, pentru a putea gusta mai târziu din acest belșug de roade.”

Autor: Omraam Mikhaël Aïvanhov

Gândul zilei de 30 octombrie

Recomandam urmatoarele articole:
Iubirea – trebuie trăită în bucurie și lumină
TRAIREA BUCURIEI
RECOMPENSELE PARTENERIATULUI
„Iubiți-vă dușmanii” – comentariu
Iubirea – stare de conștiință

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>