Armonia – atrage entitățile celeste

Category: Gandul ZileiOmraam Mikhael Aivanhov Comments: No comments

Omraam Mikhael Aivanhov

“Vreți să atrageți bunăvoința unor entități celeste pentru ca ele să vă favorizeze înfăptuirea proiectelor voastre? Lucrația asupra armoniei.

Oricare ar fi, entitățile luminoase sunt atrase de atmosfera ce știu să o creeze toți cei care se reunesc pentru a sluji o idee divină.Ele își spun, unele altora: „În comparație cu atâți oameni care se adună numai pentru a tuna și fulgera, pentru a-și face niște dușmani adevărați sau imaginari, iată niște ființe care s-au hotărât să lucreze împreună pentru a pregăti Împărăția lui Dumnezeu. Să mergem să la ele și să le ajutăm.” Din fiecare clipă de armonie ce reeușiți să o creați se degajă un parfum, un parfum pe care oamenii poate că nu îl percep, dar pe care aceste entități îl simt. Chiar și stelele, sus pe cer, vă surâd și vă trimit niște mesaje de iubire.”

Autor: Omraam Mikhaël Aïvanhov

Gândul zilei de 20 martie

Recomandam urmatoarele articole:
ARMONIE SUFLETEASCĂ
ARMONIE
Orchestră și corală – imagini ale armoniei ce ar trebui să existe între oameni
Sentimentele rele – sunt dăunătoare pentru cel care le resimte înainte de a fi pentru cei care le inspiră
LINIȘTEA INIMII

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>