VINDECAREA SINELUI DIVINIZAT

Category: Dezvoltare spirituala Comments: No comments

vindecarea sinelui divinizat

Buna dimineața!
Să a veți o zi a împăcării, a bucuriei și a reîntregirii voastre sufletești – pentru a vă redobândi Sinele vostru Unic și măreția, prin valorile care v-au fost dăruite pentru a fi fericiți, a vă înțelege rostul, a vă desăvârși și, a vă împlini menirea!

Celebrați-vă viața și să vă bucurați-vă de ea, prin tot ceea ce alegeți să gândiți, să priviți, să prețuirii, să faceți, să simțiți, să dăruiți și să iubiți, ca efect al fiecărui gest, alegere, atitudine, faptă și răsuflare a voastră!

Să aveți parte de fericire și împlinire, învățând să vă debarasați de tot ceea ce vă este ostil și potrivnic, pentru a vă umple inima cu bucurie și valoare prin tot ceea ce sunteți și alegeți să faceți pentru voi și cei din jur.

Alegeți să vă vă acceptați precum sunteți, și începeți să vă hrăniți sufletul cu lumina bucuriei inimii, dând astfel sens și valoare lumi voastre sufletești, prin a vă transforma lumea sufletească într-o oglindire a bucuriei ce se reflectă prin unicitatea voastră, prin tot ceea ce sădiți în sufletele celor ce vă pot respecta și prețui lumina și lumea sufletească.

Pentru a vă vindeca sinele, trupul și viața, atunci când tristețea supărările dezamăgirile sau nemulțumirile vă cuprind, alegeți să vă iertați pentru ceea ce simțiți, ocupându-vă mintea, viața și gândurile doar cu ceea ce puteți accepta și asuma fără a suferi sau, vă bucură și vă face să vă simțiți fericiți.

Când ajungeți să vă confruntați cu consecințele și neîmplinirile alegerilor și acțiunilor voastre, alegeți să le vedeți în lumină pozitivă, prin prisma lecției lor – renunțând la a vă mai învinui experiența sau a căuta vinovați în afară, în încercarea fadă, de a vă eschiva de responsabilitatea lor.

De fiecare dată după o etapă a acțiunilor voastre, faceți în așa fel, încât judecățile, verdictele sau etichetele emoționale pe care le puneți asupra rezultatelor și consecințelor alegerilor voastre să conveargă către decizii prin care să alegeți calea celei mai mici suferințe, dezamăgiri sau dureri sufletești, până reînvățați să faceți ceea ce vă bucură și puteți iubi.

Autor: Sandor Kasza
Facebook: https://www.facebook.com/kastimisoara

Recomandam urmatoarele articole:
Pedepsele – nu ne vin de la Domnul, ci de la noi înșine
Eul Superior – ne apropiem de el formând zilnic o imagine luminoasă despre noi înșine
Iubirea de sine – conștiința propriei demnități de fiu al Domnului
Piatra filosofală – trebuie să o căutăm în noi înșine
Sămânța poartă în ea imaginea arborelui ce a produs-o – asemenea ei, noi purtăm în sine imaginea perfecțiunii Tatălui nostru Celest

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>