RELAȚII

Category: Dezvoltare spirituala Comments: No comments

relatii

Dacă permitem orgoliilor, supărărilor sau nemulțumirilor, să ne sărăcească sufletul și să ne întoarcă împotriva iubirii și a adevărului ce-l purtăm în inimi – relația cu sinele nostru divin, va deveni una deplorabilă, toxică, conflictuală sau inexistentă.

Cât timp relația cu sinele va rămâne una toxică, lipsită de iubire și bucurii – relația cu cei din jur va fi deplorabilă, bazată doar pe interese, așteptări, atașamente, lăcomii, falsitate, nemulțumiri, neîmpliniri, neîmpăcări, suferințe, posesivitate, orgolii, egoism și gelozii.

Cât timp vom continua să ne negăm valorile sufletești și iubirea, hrănindu-ne fricile, lăcomiile, falsitatea, resentimentele, neputințele sau furia – tot ceea ce vom oglindi în lume și în relațiile pe care le clădim, vor fi relațiile deplorabile cu sufletul, conștiința și spiritul nostru.

Tot ceea ce atragem ca și consecințe în relațiile și viețile noastre, sunt oglindiri a ceea ce trăim în interiorul nostru și revărsăm asupra celor din jur, prin gândurile, alegerile, atitudinea și sentimentele noastre, indiferent dacă ele provin din experiența suferinței sau din iubirea pe care o sădim.

Când vom înțelege în mod autentic esența păcii noastre lăuntrice pentru a ne manifesta prin ea destinul – ne vom putea bucura în mod armonios și pe deplin de fiecare lucru, fiecare trăire și fiecare clipă ce intră în viața noastră, pentru a ne împlinii.

Prin armonia cu noi înșine și cu tot ceea ce este și ființează în jur, ne vom descoperi măreția și splendoarea, împreună cu claritatea de a vedea și înțelege frumusețea lumii în care trăim.

Autor: Sandor Kasza
Facebook: https://www.facebook.com/kastimisoara

Recomandam urmatoarele articole:
RELAȚII DE CUPLU
ARMONIA ÎN RELAȚII
ARMONIA ÎN RELAȚII
RELAȚII EȘUATE
NEFERICIREA ÎN RELAȚII

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>