PUTEREA LUMINII

Category: Dezvoltare spirituala Comments: No comments

puterea luminii

Bună dimineața!
și o duminică împlinită prin grația iubirii divine din voi, binecuvântată de liniștea inimii și pacea sufletului, ce renaște prin dragoste, în fiecare dintre noi!

Fie ca ziua de azi, să redevină pentru fiecare dintre noi, ziua regăsirii, renașterii și eliberării luminii interioare, pentru a ne îmbrățișa și dizolva prin îmbrățișarea și energia sa, întunericul care ne împovărează sufletul prin frici, vinovății, neîmpăcări, griji sau ne-iubiri, izvorâte din sufletul copilului rănit din noi.

Fie ca energia iubirii să aducă pace în inimile, sufletele și mințile noastre și să se reverse – asupra a tot ceea ce este întunecat și umbrit în sufletele, inimile și viețile noastre, și naște neîncredere, îndoieli, neîmpliniri, lipsuri, decepții, suferințe, negativitate și mânii.

Când lumina iubirii ne va domina trupul, mintea, inima și sufletul – viața noastră se va transforma într-un miracol divin, plin de frumusețe, armonie și splendoare.

Când relațiile noastre vor înflorii în lumina energiei iubirii și a dragostei eliberate din încorsetările minții – va readuce frumusețea în inimile și viața noastră.

Atunci când vom alege să trăim experiențele viații în lumina bucuriei, a acceptării, a asumării, a prețuirii, a liniștii inimii, a păcii sufletești și a conștiinței iubirii – fericirea și împlinirea vor redeveni realități fizice palpabile ale existenței noastre, manifestate în mod grațios și în armonie, cu tot ceea ce există, suntem, simțim, gândim, exprimăm și alegem să dăruim și să iubim!

Autor: Sandor Kasza
Facebook: https://www.facebook.com/kastimisoara

Recomandam urmatoarele articole:
Dumnezeu – se află și mai departe de ideea pe care lumina ne-o poate da despre El
Lumina – ca protecție
Lumina – o legătură ce ne eliberează, o sarcină ce ne ușurează
Lumina – să ne concentrăm asupra ei pentru a intra în legătură cu Dumnezeu
Iluminarea: Este cu adevarat ceea ce credem noi ca este?

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>