PUTEREA INIMII

Category: Dezvoltare spirituala Comments: No comments

puterea inimii

Puterea inimii stă în iubirea și prețuirea ta. De aceea, tot ceea ce vei dobândi în viața ta, va fi mereu limitat sau constrâns de ceea ce respingi sau refuzi să iubești și să prețuiești.

Tot ceea ce alegi să înveți să prețuiești, să sfințești, să sădești și să dăruiești prin iubirea și credința ta – va deveni parte din viața și lumea ta și va rămâne viu, prosper și frumos, în trupul, mintea, inima, sufletul și conștiința ta. Tot ceea ce nu vei prețui, vei pierde și vei risipi din viața și lumea ta

Oricât vom tânji după lucrurile mari, până ce nu vom învăța să prețuim darurile mici ale sorții – vom fi incapabili să atragem sau să păstrăm în viața noastră ceea ce ne dorim sau mintea noastră alege și ne induce să respingem.

Ca să să dobândim, va trebui să clădim pas cu pas, mediul potrivit, în care sâmburii creației noastre mentale, pot germina și se pot dezvolta. Pentru asta e nevoie să ne manifestăm cu perseverență, constanță, dăruire, entuziasm, pasiune, iubire și răbdare.

De vom avea înțelepciunea să ne schimbăm setul de convingerile negative sau limitative, pentru a ne întări prin credință și iubire setul de valori pozitive, viețile și sufletele noastre vor înflorii în lumina adevărului inimii. Intrând în pacea sufletului, în împăcare și armonie cu noi înșine, vom putea vedea frumusețea lumii și a oamenilor pe care alegem să-i iubim.

Când în oglinda luminii frumuseții noastre sufletești, ajungem să iubim și prețuim tot ceea ce este, suntem, experimentăm, gândim, exprimăm și facem – vom împiedica mintea să ne împotrivească frumuseții și grației vieții.

Când vom inflorii în interior și nu vom mai lăsa mentalul să ne ofilească viața inducându-ne prin nemulțumiri, necredință, frici, negativitate și ostilitate, întunericul sufletesc – destinul favorabil ne va găsii, pentru a ne îmbrățișa prin căldura și frumusețea luminii sale și pentru a ne oferi acele recompense și daruri (pe care adesea le așteptăm de la cei din jur ca recompense pentru darurile noastre), care sunt menite a ne împlinii efortul ca roade.

Deschiderea noastră spre învățare și dăruire prin atitudinea iubirii – ne dă prilejui de a dobândi și acele lecții, abilități, vocații, valori, instrumente și daruri, prin care putem călăuzi spre abundență și fericire în mod eficient, și sufletele celor din jur, care ne cheamă să-i susținem sau să-i încurajăm.

Autor: Sandor Kasza
Facebook: https://www.facebook.com/kastimisoara

Recomandam urmatoarele articole:
ADEVARATA AUTORIATATE A INIMII TALE
ELIBERAREA INIMII
ZIDURILE INIMII
ADEVĂRUL INIMII
INTELIGENȚA INIMII

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>