LOIALITATE

Category: Dezvoltare spirituala Comments: No comments

loialitate

Loialitatea este expresia manifestării firești în mintea, inima, trupul și sufletul nostru, a frumuseții și purității energiei iubirii ce sălășluiește în noi – prin tot ceea ce suntem, gândim, exprimăm, dăruim și facem.

Loialitatea nu are nevoie de “teste”, comparații sau confirmări, și nu are nimic de a face cu gelozia, controlul, posesivitatea, așteptările sau cu situația noastră materială. Ea pur și simplu este prezentă acolo unde domină, credința, moralitate, caracterul, iubirea și încredere – manifestându-se în mod natural și firesc – când două inimi bat în armonie și pe aceeași frecvență a sufletului.

Când două suflete se abandonează una celeilalte unindu-și destinul în armonia și grația abundenței energiei iubirii – NEVOIA de “loialitate” își pierde sensul, în ABUNDENȚA iubirii.

Nevoia de loialitate va fi prezentă doar acolo unde din lipsa iubirii, a asumării, a dedicării și a devotamentului total – sufletul rămâne dominat de frică, minciună, gelozie, neîncredere de sine, îndoială, vinovăție, neliniște și nevoie de control.

Ființele care caută încă loialitatea semenului lor – nu au încă sufletele vindecate, împăcate, integre și autentice. De aceea, ele nu se vor putea abandona pe deplin altor ființe prin loialitate dăruirii propriei energii – până când nu vor simțit în lăuntrul lor imboldul dragostei trăite și dăruite prin armonia suavă și eternă a abundenței energiei iubirii ce sălășluiește în inimile lor.

Autor: Sandor Kasza
Facebook: https://www.facebook.com/kastimisoara

Recomandam urmatoarele articole:
A NU DA ALTORA DREPTATE
Arta de o iubi
Don Miguel Ruiz – Omul care nu credea in iubire
J. Donald Walters – Meditaţia pentru începători
Dr. David R. Hawkins – Sinele, Realitate si Subiectivitate

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>