INTELIGENȚA INIMII

Category: Dezvoltare spirituala Comments: No comments

inteligenta inimii

Inteligența inimii stă în iubire. Iubirea este măsura capacității de a ne trezi conștiința, descătușându-ne prin iertare și asumare, de poverile și fricile minții. Astfel, sufletul ne va deschide ”obloanele” inimii – pentru a lăsa energia Luminii să ne pătrundă, înseninându-ne viața.

Doar deschizându-ne sufletul – vom putea permite iubirii să ne readucă în viață pacea, frumusețea și valoarea izvorâte din adevărul inimii – pentru a le dărui apoi fără condiții, constrângeri sau așteptări, și celor ce încă sunt rătăciți de lumină.
FRICA iubirii – este întunericul ce sălășluiește în sufletele celor încă adormiți în conștiința neputinței și a insuficienței lor – lipsindu-se de frumusețe lăuntrică și de abundența iubirii.

Pentru a ne învinge fricile și a putea iubi necondiționat, avem nevoie să ne dezvoltăm inteligența emoțională. Astfel, măsura capacității de a ne dărui iubirea fără așteptări, va fi mereu direct proporțională cu nivelul maturității noastre spirituale și cu Lumina dobândită prin ea.

Când vom înțelege că ceea ce culegem în viață, este rodul a ceea ce sădim și dăruim – vom crea premisele trezirii conștiinței sinelui nostru spiritual, dobândind puterea claritatea prin lumina iubirii și a rațiunii sale și capacitatea de a simții și a vedea lumea și viața prin adevărului inimii.

Autor: Sandor Kasza
Facebook: https://www.facebook.com/kastimisoara

Recomandam urmatoarele articole:
NU PUTEM FORTA INIMA SA SE DESCHIDA
Sentimentele sunt uşa către inimă
Inima – o imensitate ce numai Dumnezeu o poate umple
Fericiţi cei curaţi cu inima
DESCHIDE-ȚI INIMA

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>