ENERGIA IUBIRII

Category: Dezvoltare spirituala Comments: One comment

energia iubirii

Bună dimineața
și o zi a exuberanței și măreției iubirii inimii voastre – manifestate prin entuziasmul și bucuria de a vă sădi în suflet Lumină… și a-i dărui apoi semințele și energia, celor lipsiți de bucurie, frumusețe, pace și candoare!

Stările de bucurie și entuziasm, pe care le resimțim la nivel de percepție mentală și în planul trăirilor sufletești, atunci când inima ne e deschisă pentru a dărui semenilor noștri valoare și energie – sunt dovezi certe ale prezenței iubirii, în conștiința și spiritul nostru.

Atașamentele emoționale dezvoltate față de nevoia de a primi atenție, afectivitate, respect, prețuire și iubire, de la cei din jur – certifică lipsa din sufletele și trupurile noastre: a energiei vitale a Luminii, a păcii, a bucuriei și a stării de grație, conferite doar, în prezența iubirii.

A înțelege iubirea, dincolo de emoția bucuriei și a entuziasmului care-i certifică prezența – înseamnă a o privi ca energia vie ce curge prin inimile noastre, atunci când suntem împăcați și deschiși spre a dăruii valoare și a și a sădi lumină, în sufletele semenilor noștri.

A genera în percepția minții și în conștiința noastră, atitudinea bucuriei, a recunoștinței și a mulțumirii, prin cumpătare, toleranță și compasiune – ne ajută să evităm auto decimarea sufletească și risipă de energie, atunci când ego-ul ne manipulează conștiința: prin negativitate, ostilitate și frică.

Pentru a cunoaște experiența iubirii, dincolo de emoții, este necesar să ne dizolvăm nemulțumirile, lăcomiile, neîmpăcările și frica – prin atitudinea emoțiilor pozitive și a poveștilor favorabile, care dau interpretări benefice, consecințelor și trăirilor noastre ,

Ne lăsându-ne supuși, nevoilor, fricilor, neîmpăcărilor și lăcomiei firii, prin constrângerile ego-ului sau prin convingerile limitative ale minții – ne vom feri mintea, trupul, sufletul și viața, de sărăcirea de iubire, și de suferințe.

Trăind în armonie cu adevărul inimii – ne vom putea privi stările sufletești, ca o abundență a bucuriei, manifestată prin prezența energiei iubirii.

Atunci când putem privi iubirea, ca o starea lăuntrică de spirit, prin care ne redobândim grația, armonia și pacea sufletească, ca o atingere a beatitudinii divine – vom cunoaște prin conștiință și prin vibrația energiei sale, vindecarea și beneficiile ei.

Conștientizarea vibrației energiei vitale a iubirii, în inima noastră, ca stare permanentă de mulțumire, împăcare, bucurie și beatitudine sufletească – dovedește prin pozitivitatea atitudinii noastre față de sine, semeni și viață – prezența luminii divine, în conștiința noastră.

Lipsa încrederea de sine și a curajului de a ne elibera mintea de nemulțumirii, lăcomii, orgolii, supărări, ostilitate, suferință și frică – dovedesc neputința noastră de a ne iubi și a ne maturiza emoțional, pentru a nu ne mai vlăgui sufletul de Lumină, prin negativitate, neîmpăcare, conflicte și risipă.

Atunci când, prin recunoștință pentru darurile pe care le primim și prin atitudinea iubirii – încetăm a ne mai risipi energia sufletească – vom redobândim prin conștiință, starea de mulțumire, acceptare, asumare și pace, ca efect al împăcării noastre, cu tot ceea ce suntem, facem, primim, experimentăm și trăim.

Alegând să trăim în armonie cu vibrația energiei vitale din inimile noastre – vom dobândi prin conștiința iubirii, ”aripi” pentru a putea ”zbura”, dincolo de fricile, neîmpăcările și constrângerile minții – liberi prin spirit, să exprimăm și să dăruim celor din jur, grația Luminii divine din sufletele noastre.
sk

Autor: Sandor Kasza
Facebook: https://www.facebook.com/kastimisoara

Recomandam urmatoarele articole:
Iubirea noastră – trebuie să îmbrățișeze toate creaturile
ADEVĂRATA IUBIRE
IUBIRE ȘI DURERE
ACORDAT LA IUBIRE
CONECTARE LA IUBIRE

One comment to ENERGIA IUBIRII

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>