DANSUL ENERGIEI

Category: Dezvoltare spirituala Comments: One comment

dansul energiei

Bună dimineața!
și o zi plină de împliniri, abundență și trăiri benefice!
Fie ca, prin conștiința și spiritul nostru – să dobândim fiecare dintre noi, înțelepciunea de a prețui darurile vieții și energia care curge prin noi, ne susține viața și se manifestă prin tot ceea ce există, ființează și ne înconjoară. Prețuindu-le – vom dobândi prin ele, mărirea, înțelegerea, abundența și frumusețea lor.

Pierderea curajului asumării vieții și a bucuriilor ei și risipa prin ne prețuire, a energiei darurilor pe care le-am primit – ne vor aduce suferințe, regrete, neajunsuri, neîmpliniri, neîmpăcări și vinovății ca efect al manifestării fricilor care ne-au fost sădite în suflet.

A ne manifesta viața, prin neasumări, negativitate, nemulțumiri, supărări, lăcomii și stări ostile în raport cu viața, cu oamenii, cu flora, fauna și habitatul în care trăim – înseamnă a ne diminua vitalitatea și șansa la o viață fericită, împăcată și prosperă, în toate planurile ei.

Insuficiențele, lipsurile, nevoile, nemulțumirile, dezamăgirile, neliniștile, fricile, lăcomiile, ostilitatea, ura, etc – sunt născute din deficit energetic.

Efectele stărilor, sentimentelor și atitudinilor noastre negative, reflectate prin modul în care ne raportăm la noi, la lucrurile pe care le dobândim (prin energia și timpul nostru, date la schimb), la consecințele vieții și la cei din jur – generează la nivelul nostru comportamental, manifestări instinctuale specifice lipsei de mulțumire, împăcare, asumare, prețuire, valorizare și iubire – a ceea ce suntem, avem, facem, experimentăm și trăim.

Cât timp ne vom provoca la nivelul corpului fizic, mental, emoțional, spiritual și energetic, în mod inconștient, suferințe și deficit energetic (hrănind stări incompatibile sănătății fizice, mentale și emoționale) – ne vom sabota viața și vom amâna trezirea conștiinței Spiritului din somnul ”rațiunii minții”.

Perpetuându-ne nemulțumirile, suferințele, mâniile și deficitul energetic, nu vom face altceva decât să ne hrănim ego-ul și lipsurile – ne vom risipi părți din suflet, crezând că a ne amaneta iubirea în fața unor pseudo avantaje, ne vom crea avantaje materiale sau de orice alt fel.

În realitate însă, hrănim iluzia binelui și sădim ne-iubirea, ajungând să ne manifestăm fricile, lăcomiile, negativitatea, orgoliile, insuficiențele, supărările și neîmpăcările, și să culegem ca ”roade”: însingurarea, nefericirea, vinovățiile, regretele și neîmpăcarea.

A ne risipi energia și a nu sădi iubirea în propriul suflet, nu-i vom putea dobândi abundența. A nu cultiva iubirea ca energie și ca sentiment, a nu trăi în abundența roadelor lor, și a nu o dărui din egoism – înseamnă a trăi în sărăcie de iubire. Când suntem săraci în iubire, nu vom fi capabili să o recunoaștem când o primim, sau să o prețuim ca să nu o risipim, atunci când o primim.

Atunci când pierdem contactul cu realitatea și cu valorile ce ne intră în viață, – când ne amanetăm sufletul din lăcomie pentru obținerea unor privilegii și avantaje, – când refuzăm să dăruim iubire sau să o sădim în sufletele celor din jur, – când pentru binele nostru atentăm la binele celorlalți lezându-le interesele – nu facem altceva decăt să ne lezăm propriile interese și dreptul la fericire

Când în mod inconștient alegem să hrănim stări, percepții, atitudini, sentimente și emoții negative, în detrimentul valorilor pozitive, și, – când ne lipsim în mod ilogic și irațional, de beneficiile energiei iubirii – ne vom expune trupul, mintea și sufletul, bolilor și degradării, împiedicându-ne evoluția spre niveluri superioare de conștientizare și claritate prin conștiința iubirii.

Atunci când gândurile și sentimentele noastre vor fi distorsionate de stările noastre sufletești dominate de frici, furii, neajunsuri, vinovății, judecăți și negativitate, și când vom ajunge să formăm convingeri negative și atașamente față de nevoia de a agresa și a suferii -acțiunile noastre vor deveni ostile vieții, nouă înșine și celor din jur.

Lipsindu-ne gândurile, sentimentele, acțiunile și atitudinea față de propria viață, de energia iubirii – vom rata definitiv înțelegerea darurilor vieții, a abundenței ce ne înconjoară și a rostului nostru prin ele, pe acest Pământ.

Desăvârșirea noastră se va produce în momentul în care vom înțelege că spiritul nostru a fost întrupat în această dimensiune materială – pentru a-și purifica sufletul, a-și vindeca trupul în care sălășluiește și, a evolua prin învățare, către redobândirea conștiinței iubirii, pentru a face saltul în dimensiunea superioară a conștiinței sale, ca Ființă de Lumină.

Autor: Sandor Kasza
Facebook: https://www.facebook.com/kastimisoara

Recomandam urmatoarele articole:
Iubirea – o energie ce coboară din Cer, și care trebuie să se întoarcă la Cer
AUTENTICITATE SI ARMONIZARE CU CEILALTI
VIATA TA E O OPERA DE ARTA
ADEVARATA DETASARE
IUBIRE CONDITIONATA

One comment to DANSUL ENERGIEI

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>