Curatarea energetica

Category: Dezvoltare spirituala Comments: One comment

Curatarea energetica, la fel de esentiala ca si dusul de dimineata.

Noi suntem mai mult decat ceea ce se vede. Suntem mai mult decat un corp. Suntem si constiinta si spirit si suflet. Intreaga noastra fiinta este ca un glob de energie in permanent contact cu lumea exterioara. Dinspre noi pleaca spre Univers fluxuri de energie manifestate prin ganduri, sentimente, vorbe si primim fluxuri de energie dinspre Univers prin oameni, vise, intamplari.

Arareori energia este pura si curata. Adesea este “murdara”. Si aceasta murdarie se lipeste de noi creandu-ne dificultati in a gandi corect, a simti limpede, a vorbi curat. Si aici intervine curatarea energetica.

Aceasta se realizeaza folosind intotdeauna o energie de o vibratie mai mare decat cea pe care o avem in mod constant. Ideal este sa folosim energia de vibratie inalta provenita de la Sursa Universala de Energie. Insa conectarea la ea dureaza functie de evolutia fiecaruia, de la o secunda pana la starea permanenta de a fi in legatura.

Putem primi acest tip de curatare energetica de la bioterapeuti la sedintele de terapie, fata in fata sau de la distanta.

Citeste articolul integral aici

Recomandam urmatoarele articole:
Omraam Mikhael Aivanhov – Respiraţia, cheie a ritmurilor din Univers
Bashar – Despre rugaciune
DESPRE SECRETELE TRANSFORMĂRII CONȘTIINȚEI
DESPRE SPERANȚE
DESPRE IUBIRE – PE SCURT

One comment to Curatarea energetica

  • Carmen  says:

    Ups! Dupa parerea mea, puteati adauga in ultima fraza referitoare la curatarea energetica (accesul la lumina): “sau v-o puteti face singuri, nefiind asa de complicat cum lasa unii sa se inteleaga.”

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>