CONSECINȚE ȘI DESTIN

Category: Dezvoltare spirituala Comments: One comment

consecinte si destin

Se spune că: ”Cine caută – găsește”, însă nu toți înțelegem ce anume căutăm, pentru a fi pe deplin împăcați, mulțumiți și fericiți
– prin a fi liberi în cuget, simțire, credință, asumare, exprimare și faptă.

Copleșiți de nemulțumire sau de gânduri pline de neliniști, ostilitate și frici – prea puțini dintre noi, mai suntem dispuși să conștientizăm cauzele propriilor nemulțumiri, pentru a renunța la a mai căuta în afară, fericirea și valorile care se află deja în inimile și sufletele noastre.

Cât timp vom permite minții ego să ne izoleze de lumină și de frumusețea din noi – ne vom înstrăina de conștiința iubirii, renunțând prin orgolii și frici, la bucuria de A FI, a trăi, a face, a iubi, a dobândi și a dărui.

Ceea ce se află deja în noi și se manifestă prin iubirea lăuntrică, valorează mai mult decât lucrurile după care tânjim. Prin ne-iubire, ne înstrăinăm de valorile inimii și începem să le pierdem, atunci când renunțăm să le iubim.

Când din teamă, nu vom mai fi dispuși să ascultăm, să acceptăm, să asumăm, să respectăm sau să urmăm calea inimii și a adevărului ce sălășluiește în ea, prețuind deopotrivă experiențele noastre cât și alegerile și experiențele celorlalți – ne vom hrăni eșecul, disconfortul, neîmplinirile, nesiguranța și însingurarea.

Dovada realități întunecate oglindită în lume, de mintea colectivă, ce-și exprimă lăcomiile, neajunsurile, fricile, negativitate și ostilitatea – este numărul tot mai mare de oameni resemnați și împovărați prin convingere, de propriilor lor nemulțumiri, neputințe și nefericirii, în raport cu numărul tot mai mic de oameni fericiți și împliniți, prin iubirea lor și prin valorile pe care le cultivă și le dăruiesc.

Autor: Sandor Kasza
Facebook: https://www.facebook.com/kastimisoara

Recomandam urmatoarele articole:
Dumnezeu a creat omul după chipul său – consecințe ale acestei revelații
Instinctul de dominare – consecințele sale
Reîncarnarea – o aplicație a legii cauzelor și a consecințelor
DESPRE CONSECINȚELE VIEȚII
NEVOIA DE EDUCATIE TRIBALA

One comment to CONSECINȚE ȘI DESTIN

  • […] Recomandam urmatoarele articole: – Reîncarnarea – o aplicație a legii cauzelor și a consecințelor – Ciclul Reincarnarea – Dovezi ale reincarnarii in Evanghelii (B) – Ciclul Reincarnarea – Dovezi ale reincarnarii in Evanghelii (A) – Sentimentele rele – sunt dăunătoare pentru cel care le resimte înainte de a fi pentru cei care le inspiră – CONSECINȚE ȘI DESTIN […]

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>