ASUMAREA LUMINII

Category: Dezvoltare spirituala Comments: 2 comments

asumarea luminii

De vrei să-ți asumi divinitatea – evită să critici, să judeci, să constrângi, să impui sau să învinovățești lumea, în încercarea de a te eschiva de asumarea propriilor erori, ne iubiri și neîmpliniri.

Acceptă oamenii cu bunele și carențele lor, și acceptă-le alegerile și experiențele, căci și TU ești asemeni lor, la fel de expus greșelilor și erorii, prin alegeri și decizii, în procesul firesc al învățării și experimentării iubirii și al vieții, pe calea devenirii și al trezirii tale spirituale.

De nu ești pregătit să te confrunți cu adevărul despre tine, pe care mintea ți-l ascunde, de inima ta atunci când îi permiți să-și justifică nemulțumirile. ostilitatea, neîmpăcarea și eșecul, prin neasumarea responsabilității lor- privește în sufletul tău cu îngăduință și regăsește-ți iubirea și credința.

Indiferent care ar fi motivul nemulțumirilor tale și indiferent de justețea în baza căreia agresezi sau îți induci prin ne iubire suferințele – inconștiența și imaturitatea emoțională manifestată prin risipa energetică necesară verbalizării nemulțumirilor și a furiilor tale prin stări de negativitate – îți vor decima sufletul, sănătatea, percepțiile, gândurile, sentimentele, bunăstarea, credința, iubirea și viața.

A schimba asta, necesita din partea ta, o doză puternică de iubire și conștiință, manifestate prin abandonul nevoi de dreptate a minții și alegerea susținerii adevărului inimii.

Indiferent ce te lasă mintea să crezi, iubirea este singura cale, singura opțiune și unica valoare care poate răspunde nevoilor tale energetice și dorinței de a-ți materializa năzuințele – atunci când vei deveni în mod conștient, capabil să o asumi și s-o prețuiești, lăsând-o să-și reverse abundența frumuseții energiei sale vindecătoare în sufletul și viața ta.

Autor: Sandor Kasza
Facebook: https://www.facebook.com/kastimisoara

Recomandam urmatoarele articole:
ASUMAREA IUBIRII
ASUMARE
DESPRE ASUMAREA FERICIRII
RECUNOSTINTA
CAND CONDITIILE SUNT PRIELNICE

2 comments to ASUMAREA LUMINII

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>