Arta RAȚIUNII CONȘTIENTE

Category: Dezvoltare spirituala Comments: No comments

Arta RAȚIUNII CONȘTIENTE – stă în capacitatea ființei de a intui și a înțelege cunoașterea și realitatea sa înconjurătoare, nu doar din perspectiva minții, a convingerilor, a fricilor și a nevoilor sale, ci și din perspectiva abundenței rațiunii Sinelui său Spiritual. – Doar cei ce au conștiința trează vor putea dobândi abundența clarității și a Luminii, obținând capacității de a conștientiza efectele și impactul polarității energetice a vibrației gândurilor, sentimentelor, alegerilor, experiențelor și acțiunilor lor: – asupra habitatului în care trăiesc, – a persoanelor cu care interacționează, precum și – asupra sănătății lor fizice, mentale, emoționale și spirituale, reflectate în convingerile, consecințele și rezultatele vieții pe care o trăiesc.

Când pustiul din sufletele noastre va fi umplut din nou cu Lumină și iubire dobândind claritatea asupra perspectivelor reale ale vieții pe care o trăim, conștiința trează ne va permite să nu ne mai lăsăm mintea dominată de frici, nemulțumiri și prejudecăți, sau de motive pentru care ar trebui să ne simțim îndreptățiți să fim ostili în fața lumii și a semenilor noștri, învinuindu-i și judecându-i pe ceilalți pentru că sunt diferiți de noi și au experiențe diferite de viață. sau doar pentru că în mod inconștienți alegem să ne hrănim supărările, neîmplinirile, carențele, orgoliile și frustrările.

Atunci când nu vom mai lăsa fricile, nemulțumirile și negativitatea să ne copleșească sufletele și mintea prin gânduri ostile sau de resemnare – vom permite iubirii, acceptării, asumării, prețuirii, iertării și toleranței să ia locul suferinței și tristeții, iar prin abundența sufletului nostru, ne vom revărsa frumusețea prin semințele iubirii, hrănind deșertul sufletesc al lumii celor adormiți în conștiință.

Când semințele iubirii vor prinde rădăcini și ele se vor transforma într-o oază a plantelor iubirii născute în deșert – conștiințele trezite la viață ale celor înviați prin Spirit, vor începe să-și tragă din nou seva din credință, speranță și iubire, materializând o nouă fațetă a realității percepției minții, văzute prin claritatea conștiința luminii, dobândite prin înțelegere și rațiune prin Spirit. Ea va schimba fața deșertăciunii întunericului din conștiința rătăcită a lumii.

Atunci când abundența frumuseții Spiritului ne va îmbrățișa din nou sufletul, trupul, mintea, inima și viața – lăcomiile, foamea materială, invidiile, geloziile, și insuficiențele și cauzele nemulțumirilor și neîmplinirilor noastre, treptat se vor estompa și vor dispărea. Atunci vom înțelege armonia și frumusețe lumii, prin cumpătare, echilibrul și frumusețe sufletească, dobândite prin adevărul și pacea inimii ce-i oferă și minții, prin conștiință trează – pace și împăcarea, prin iubire și iertare.
Când cugetele noastre vor vibra la unison prin iubire, speranță și credință – mintea colectivă dominată de neliniști, insuficiențe, lăcomie, negativitate, suferințe, ură, necredință, ne-iubire și ne-iertare, își va pierde puterea. Când ne vom susține prin vibrația energiei iubirii, trezirea definitivă a conștiinței, pentru a înțelege sursa fricii, a nemulțumirilor, a negativității și a neputinței noastre – iluziile lor, prin care mintea ne copleșește sufletul și viața, vor dispărea de la sine.

Atunci când sufletul nostru își va găsi împăcare, vom dobândi armonia energiei iubirii și Luminii. Atunci, când vibrația energetică a noastră și a lumii va crește prin iubire, rănile noastre sufletești și suferința lumii, se vor estompa și ne vom începe vindecarea în mod natural și ireversibil.

Prin noua realitatea a conștiinței noastre trezite la viață și prin puterea unui cuget comun ce vibrează pe energia iubirii – vom dobândi înțelepciunea compasiunii, a iertării și a armoniei cu noi înșine și cu tot ceea ce există și ființează în jur și pe acest Pământ – vom materializa fața frumoasă și pură a lumii, prin frumusețea și puritatea noastră sufletească dobândită prin iubire, pe care dăruind-o și celorlalți, o vom oglindi și vedea în lume, pentru a o trăi prin noi și prin cei pe care-i vom îmbrățișa cu ea, atunci când renunțăm la așteptări, atașamente și condiționări.

Autor: Sandor Kasza
Facebook: https://www.facebook.com/kastimisoara

Recomandam urmatoarele articole:
DESPRE PIERDERI ȘI RESENTIMENTE
DESPRE CONSTRÂNGERILE MINȚII
DESPRE CALEA TREZIRII CONȘTIINȚEI SPIRITUALE (Partea I-a)
DESPRE CALEA TREZIRII CONȘTIINȚEI SPIRITUALE (Partea a II-a)
Dacă vrei să transformi lumea, iubeşte o femeie!

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>