ADEVĂRUL INIMII

Category: Dezvoltare spirituala Comments: One comment

adevarul inimii

Dacă vrei să-ți înțelegi Adevărul inimii, trebuie doar să-ți eliberezi mintea de traume, frici și ne-iertări, pentru ca în lumina conștiinței – să poți vedea toate pietrele și buruienile poverilor inimii, care împiedică exprimarea măreției și frumuseții tale sufletești.

În inimile în care există îngustime de minte, limitare de iubire și întuneric sufletesc, Lumina și Adevărul, nu pot pătrunde.

Când vei dorii să ieși din întuneric, e suficient să-ți ridici fruntea și privirea spre Nemărginirea Cerului și să-ți dai la o poarte vălul de frică al inimii. Astfel, lumina ce te va pătrunde îți va dărui claritatea de a vedea frumusețea în oglindirea vieții, prin conștiința trează a spiritului tău.

Trebuie să lași în urmă, prin iertare, poverile și traumele sufletești, ale trecutului, precum și fricile, nevoile, insuficiențele și neliniștile tale materiale, proiectate de mintea ta în viitor – pentru a reveni în prezentul tău, pur și plin de iubire.

E nevoie să te vindeci aici și acum, pentru a-ți întări inima și a auzi glasul ei, căci doar prin iubire, ovei putea umple de dorința izbăvirii de durere, și de bucuria de a te dărui vieții, prrin valorile tale sufletești.

Autor: Sandor Kasza
Facebook: https://www.facebook.com/kastimisoara

Recomandam urmatoarele articole:
Chei și încuietori – înțelepciune, iubire, adevăr: trei chei care deschid intelectul, inima și voința
NU PUTEM FORTA INIMA SA SE DESCHIDA
Sentimentele sunt uşa către inimă
Inima – o imensitate ce numai Dumnezeu o poate umple
Fericiţi cei curaţi cu inima

One comment to ADEVĂRUL INIMII

  • NEMĂRGINIRE  says:

    […] urmatoarele articole: – ADEVĂRUL INIMII – „Să facem om după chipul și după asemănarea Noastră” – comentariu – […]

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>